Wettelijke bepalingen

Algemeen

Welkom op de website van Aforti BVBA, geüpdated op 10 mei 2016.

Aforti BVBA staat in voor het beheer en onderhoud van deze website.

Door het betreden en gebruiken van de Website erkent u dat u de Wettelijke Vermeldingen hebt gelezen en hiermee instemt.

De Website, de inhoud en deze Wettelijke Vermeldingen kunnen van tijd tot tijd geactualiseerd of gewijzigd worden zonder een voorafgaande kennisgeving. Door het betreden en gebruiken van de Website na deze update of wijziging bent u gebonden aan dergelijke updates of wijzigingen. Het is dan ook belangrijk dat u regelmatig deze Wettelijke Vermeldingen opnieuw leest.

Links naar onze website

Als u een link wenst te maken naar onze Website, kunt contact met ons opnemen op het onderstaande adres.

Aforti BVBA – Zaffelare Dorp 51 – 9080 Zaffelare – info@aforti.be

Externe links

Deze Website kan verwijzingen/links bevatten naar andere websites die niet gecontroleerd worden door Aforti en waarop deze Wettelijke Vermeldingen niet van toepassing zijn. Deze referenties en/of links worden enkel voor uw gemak geleverd en Aforti is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze andere websites of de referenties of links naar deze websites. U blijft de enige verantwoordelijke voor het bezoek aan dergelijke andere websites.

Disclaimer van aansprakelijkheid

Aforti zorgt ervoor dat de website en de inhoud accuraat en actueel blijft. We zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de accuraatheid en volledigheid van de Website en de inhoud.

Auteursrecht

De Website en inhoud zijn eigendom van of worden gecontroleerd door Aforti en zijn beschermd door het auteursrecht. U mag informatie van de Website, inclusief teksten, audio en video, raadplegen en downloaden enkel voor persoonlijk gebruik. Het is verboden om de Website of de inhoud ervan te wijzigen of te reproduceren.