AFORTI levert kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten,
met een sterk wetenschappelijk onderbouwde samenstelling en met inzet
een alternatief voor huidige reguliere producten

Bekijk hier onze producten

Product in de kijker

BRANZINFORT bevat een unieke én sterke combinatie van schietwilg (Salix alba), duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), kurkuma (Curcuma longa, BCM-95®) en zwarte bes (Ribes nigrum). In het dagelijks leven, op de werkvloer, tijdens het sporten zijn goed werkende gewrichten nodig. Niet alleen de beenderen maar ook de spieren en pezen moeten samenwerken.

Over aforti

Het verhaal van AFORTI begint in 2015. Vanuit hun eigen praktijkervaring en filosofie, bekijken Pascal De Dene en Kenneth Verhoeven de mogelijkheden om producten op de markt te brengen die de gezondheid stimuleren op een natuurlijke wijze. Zij doen dit niet alleen. In samenwerking met een academisch team, bestaande uit professoren, kinesisten, apothekers en artsen, wordt het eerste AFORTI-product ontwikkeld: BRANZINFORT. Branzinfort heeft een unieke samenstelling, met hoog gedoseerde ingrediënten en een sterke werking. Vandaar ook onze naam en slogan: A FORTIORI, even stronger.

Mission statement

Geleid door de individuele behoeften van onze patiënten en steunend op onze praktijkervaring, streven we naar de ontwikkeling van unieke kwaliteitsproducten met een krachtige formule. AFORTI biedt voedingssupplementen die wetenschappelijk onderbouwd zijn, met een aantoonbare bewijskracht van de ingrediënten. Het is onze missie om gezondheid te stimuleren op een natuurlijke wijze. Daarom creëren we ons eigen verhaal en halen we het beste uit zowel de klassieke als alternatieve geneeskunde.