Ook uw kinderen hun immuniteit* verdienen het beste wat de natuur te bieden heeft!
AFORTI maakt voor zijn producten gebruik van werkzame delen van planten en natuurlijke substanties met specifieke eigenschappen in het bijzonder om de luchtwegen en immuniteit van onze kinderen te ondersteunen in de steeds veranderde omgeving rondom ons!

Gebaseerd op patiëntgerichte praktijkervaring
Hooggedoseerde ingrediënten
Effectief en kwalitatief synergetisch effect
Wetenschappelijke ondersteuning

*dankzij Curcuma en Zink

Bekijk hier onze producten

Product in de kijker

BRANZINFORT® Junior bundelt de kracht van de natuur. BRANZINFORT® Junior is een zachte, natuurlijke en evenwichtige formule voor kinderen op basis van zomerlinde (Tilia platyphyllos), propolis, bèta-1,3 1,6-glucanen, kurkuma (Curcuma longa, BCM-95®) en zeer goed opneembaar zink (zinkbisglycinaat).

Over aforti

Het verhaal van AFORTI begint in 2015. Vanuit hun eigen praktijkervaring en filosofie, bekijken Pascal De Dene en Kenneth Verhoeven de mogelijkheden om producten op de markt te brengen die de gezondheid stimuleren op een natuurlijke wijze. Zij doen dit niet alleen. In samenwerking met een academisch team, bestaande uit professoren, kinesisten, apothekers en artsen, wordt het eerste AFORTI-product ontwikkeld.

Mission statement

Geleid door de individuele behoeften van onze patiënten en steunend op onze praktijkervaring, streven we naar de ontwikkeling van unieke kwaliteitsproducten met een krachtige formule. AFORTI biedt voedingssupplementen die wetenschappelijk onderbouwd zijn, met een aantoonbare bewijskracht van de ingrediënten. Het is onze missie om gezondheid te stimuleren op een natuurlijke wijze. Daarom creëren we ons eigen verhaal en halen we het beste uit zowel de klassieke als alternatieve geneeskunde.